03
Jul
terug naar volledige nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief 03/07/2014

Nu de wereldbeker zijn ontknoping nadert, met een tot nu toe fantastische Belgische ploeg, begeeft het wielerpeloton zich naar de start van de Ronde van Frankrijk.

Ook de nieuwelingen en junioren van het Lares-doltcini Cyclingteam zijn zich volop aan het voorbereiden op het nakende veldritseizoen.


Dat Lares zijn sponsoractiviteiten heeft toegespitst op het wielrennen, en de jeugd in het bijzonder,  is voor onze omgeving geen verrassing, maar eerder een logisch gevolg.

In een bedrijf waar de wielermicrobe heel actief is, en het geven van kansen aan jonge mensen hoog in het vaandel wordt gedragen, kon een samenwerking met een topteam als Sunweb-Napoleon Games niet lang(er) uitblijven. Dit alles gebeurt onder het alziend oog van Jurgen Mettepenningen en trainer Andre Tummeleer.

Opkijkend naar toprenners uit het eerste team zoals Kevin Pauwels en Klaas Vantornout en oudgedienden zoals Mario De Clercq, zal dit jonge team vast en zeker hoge toppen scheren, zowel in binnen- als buitenland!

Hoewel de zomer nog moet beginnen en het veldritseizoen nog enkele maanden van ons verwijderd is, kunt u nu al het Lares-doltcini Cycling team volgen op www.lares-doltcini.be

Geniet van deze zomer, en van uw welverdiende vakantie! Zoals steeds houden wij voor u een oogje in het zeil en, wie weet, ontmoeten we elkaar op een ‘mooi koerske’.

 

Wij zien er in elk geval naar uit!

PRIVACY