29
Mei
terug naar volledige nieuwsoverzicht

Lares wordt op 1 juli de nieuwe hoofdsponsor van jeugdteam van het Sunweb Napoleon Cycling Team

Het opleidingsteam van het Sunweb Napoleon Cycling Team heeft binnenkort een nieuwe hoofdsponsor. Vanaf 1 juli zal de formatie als Lares - Doltcini door het leven gaan. Lares, een Belgische beveiligingsfirma, neemt de rol over van de huidige hoofdsponsor Arta Building en tekende een overeenkomst tot eind 2016. De Oudenaardse firma wordt voor eenzelfde termijn nevensponsor van Sunweb - Napoleon Games.


Uiteraard is manager Jurgen Mettepenningen een tevreden man. Al vergeet hij niet Arta Building te danken. “Want zij stonden mee aan de wieg van onze jeugdploeg. Onder meer hun steun maakte mogelijk dat we de voorbije winter een Belgische, Nederlandse en Zwitserse titel bij de jeugd veroverden. Bedankt Arta Building, en veel succes met de verdere uitbouw van het bedrijf”, aldus de teammanager. “Ik ben blij dat we met Lares heel snel een vervangende hoofdsponsor konden aantrekken. Een wielerminded bedrijf bovendien, en dat vind ik belangrijk.


Jan Harboort, CEO van Lares, stelt zijn bedrijf voor: “We zijn een beveiligingsonderneming gespecialiseerd in particulieren en KMO’s. Dankzij onze service tijdens alarmfases willen wij security naar een hoger niveau tillen. Onze tiende verjaardag vonden wij het gewezen moment om iets meer naar buiten te komen en zo onze naamsbekendheid te doen groeien. Net zoals wij als jong bedrijf de nodige kansen kregen om te groeien, willen wij de jongeren van Lares - Doltcini die nu bieden met deze sponsoring.”


Op de foto: mevrouw en mijnheer Harboort, Jurgen Mettepenningen en Mario De Clercq na het ondertekenen van het contract.

PRIVACY